Adventure Week Hemsedal

Bureau Scandinavia

Tussen de hoge bergen ligt het sneeuwzekere Hemsedal. Naast het feit dat Hemsedal één van de populairste skigebieden is, biedt het ook leuke activiteiten voor jong en oud. Tijdens deze winter Adventure maakt u kennis met rodelen, sneeuwschoenwandelen, langlaufen en een hondensledetocht. Voor diegenen die iets meer avontuur en inspanning willen tijdens deze Week heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een extreme winterervaring: off-piste skiën, bergbeklimmen en ijsklimmen. Een bijzondere ervaring in een bijzonder wintersportgebied, kortom: ga mee op avontuur in Hemsedal!

Extreme!
Tegen een toeslag van € 125 p. p. kunt u ook kiezen voor het Extreme pakket. Dit zijn excursies met pit! Naast de hondensledetocht (dag 3) en het rodelen (dag 5) zijn er een 3-tal excursies die iets meer van u zullen vragen. De 4e dag maakt u kennis met het 'extreme' ijsklimmen. Met stijgijzers aan uw bergschoenen, werkt u zich langzaam op een steile ijswand naar boven. Op dag 5 gaat u erop uit met kabels, helm en harnas. Over de bergroute 'Via Ferrata' wordt u begeleid naar de top van de berg (1260 m hoog) vanwaar u een prachtig uitzicht heeft. Goede wandelschoenen zijn vereist. Op de laatste dag gaat u off piste skiën onder begeleiding van een gids. Extremer wordt het niet!

Verlenging
U kunt uw verblijf ook met 2 nachten verlengen, zodat u iets meer tijd kunt nemen om de activiteiten te verspreiden over de Week. Of huur nog een paar dagen ski's of een snowboard en daal af van de bijna vijftig pistes die Hemsedal rijk is. Prijzen op aanvraag. Niet mogelijk op 23/12 en 30/12.

Minimum deelname
Voor deze Adventure Week geldt een minimum deelname van vier personen. Uiterlijk vier weken voor vertrek wordt u geïnformeerd of de reis doorgang kan vinden of dat een aantal activiteiten geannuleerd dienen te worden.

Accommodatie: U verblijft gedurende het hele programma in de knusse 3-sterren appartementen van Hemsedal Alpin. U verblijft bij bij 2-3 personen in een appartement type A en bij 4 personen in type C.

E-mail: info@buroscanbrit.nl
Telefoon: +31 204 621 023