Amsterdam

De informatie die nuttig kan zijn voor uw reis.

Foto's van Amsterdam
 
 
 
Foto's van Amsterdam bij Panoramio
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Commerciële Categorieën Amsterdam
Informatiecategorieën
Reisadviezen en waarschuwingen Amsterdam
Toerisme Amsterdam heeft een breed spectrum van recreatieve en culturele bezienswaardigheden die variëren van interessante oude gebouwen, zoals de Oude Kerk, om eigenaardigheden zoals het Hash Marihuana Museum. Musea zijn de belangrijkste toeristische attractie in Amsterdam. Iedereen kent het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en Stedelijk Museum, maar er is veel, veel meer. Amsterdam heeft meer dan vijftig musea die vele miljoenen bezoekers trekken per jaar. Lees meer over de musea in Amsterdam. De volgende sites en monumenten moet ook van belang en zijn een essentieel onderdeel van de Amsterdamse ervaring.
Cultura Amsterdam Culture Amsterdam met zijn levendige en gevarieerde culturele scene heeft de afgelopen decennia groeide, dankzij een hernieuwde interesse in de Nederlandse cultuur en lifestyle en alles wat Nederlands. Amsterdam is een muzikale stad en biedt een waaier van muzikale stijlen, van straatartiesten en beiaarden tot de meer highbrow 's middags en' s avonds optredens in het Concertgebouw (Concert Hall), Concertgebouwplein. voor meer informatie, bezoek www. concertgebouw. nl), dat is bekend om zijn uitstekende akoestiek. Op de meeste zomeravonden, is het mogelijk voor gokkers om een ​​orgelconcert of een overweging van barokke kamermuziek bijwonen in een van de prachtige oude Amsterdamse kerken, zoals de Oude Kerk en Nieuwe Kerk.
Winkelen Amsterdam is de stad van antiek, boeken, diamanten, en curiosa. In het algemeen, winkel-openingstijden zijn 1-achttien op maandag en dinsdag tot en met vrijdag 9/10am-6pm. De meeste hebben koopavond op donderdag tot eenentwintig, en sluiten eerder op zaterdag, op zeventien. Sommige supermarkten, zoals Albert Heijn blijven open tot 8 of 10 uur. Op zondag kunt u winkelen in het stadscentrum, Kalverstraat, Damrak, Leidsestraat, en in de buurt van de Noorderkerk. Kalverstraat live web cam. Omdat veel wegen in het centrum zijn afgesloten voor auto's, maakt het voor een aangename winkelen. U zult nog steeds bussen, trams, taxi's en fietsen vind al, dus kijk je stap. Er zijn verschillende "shopping corridors" in de stad en ieder heeft zijn eigen charmes en specialiteiten.
Cost Trein van en naar de luchthaven Euro 3, 60 Pack van 20 sigaretten € 4 One-liter fles mineraal water: € 2, 50 (goedkoper in de supermarkt) 33cl flesje bier: € 1, 50 (goedkoper in de supermarkt) Financial Times: € 5 Times krant € 3 centrum van de stad tram / bus ticket: € 1, 60 (1 zone) Volwassen voetbal Ajax ticket: € 25 drie-gangen maaltijd met wijn of bier: Vanaf € 50 A een slaapkamer appartement in het centrum van € 200. 000 naar boven of een hele grachtenpand, bestaande uit zes complete verdiepingen € 700. 000 naar boven
Bezienswaardigheden Bezoekers die aankomen op het Centraal Station meestal vallen hun kaken bij het zien van de multi-verhaal 'fiets plat', een parkeergarage wordt gebruikt door duizenden dagelijks en het onderwerp van vele een foto. Van daaruit naar het zuiden in de richting van de altijd levendige Dam, geflankeerd door het Koninklijk Paleis en de Nieuwe Kerk (Nieuwe Kerk) in het westen en het Nationaal Monument, ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog, naar het oosten. Volg de bruisende shopper's-haven Kalverstraat naar het Spui, waar wekelijks boeken en kunst markt. Zoek het steegje dat leidt naar het Begijnhof, een rustig verborgen binnenplaats omzoomd met mooie huizen van alleenstaande vrouwen die beloven hun tijd voor religieuze service. Er is ook een kleine kapel een bezoek waard.

Amsterdam, Nederland

Donderdag 20, Juni

Uit wikipedia over Amsterdam

Amsterdam is de (titulaire) hoofdstad en grootste gemeente van Nederland. De stad, in het Amsterdams ook wel Mokum genoemd, ligt in de provincie Noord-Holland, aan de monding van de Amstel en aan het IJ.

De naam van de stad is afgeleid van de ligging bij een in de 13e eeuw aangelegde dam in de Amstel. De plaats kreeg stadsrechten rond het jaar 1300 en groeide later uit tot één van de grootste handelssteden ter wereld in de Gouden Eeuw. Bevolkingsgroei leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot grote stadsuitbreidingen, waaronder de grachtengordel, die op de UNESCO-Werelderfgoedlijst is opgenomen en tot de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad behoort. Andere attracties in de hoofdstad zijn onder meer de musea, zoals het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum; het Anne Frank Huis; het prostitutiegebied De Wallen; en de vele coffeeshops die de stad rijk is. Verder telt Amsterdam twee universiteiten en is het de stad met de meeste nationaliteiten ter wereld,, Gemeente Amsterdam, 29 juni 2010

Op telde de gemeente Amsterdam inwoners. De grootstedelijke agglomeratie telt in augustus 2010 ongeveer 1, 1 miljoen inwoners.
Description above from the Wikipedia, licensed under CC-BY-SA full list of contributors here.