Washington, DC

De informatie die nuttig kan zijn voor uw reis.

Foto's van Washington, DC
 
 
 
 
 
 
 
Foto's van Washington, DC bij Panoramio
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Commerciële Categorieën Washington, DC
Informatiecategorieën
Reisadviezen en waarschuwingen Washington, DC
Toerisme Elk jaar, Washington DC is verheugd over zestien miljoen mensen als de bezoekers van haar stad. Als hoofdstad van het land Stad, zijn er letterlijk honderden dingen te doen en bezienswaardigheden te zien, en als het machtscentrum van de vrije wereld, het is een spannende plek om te bezoeken. Er zijn bijna 50 musea en de meeste zijn gratis. Om een ​​idee te geven van de omvang en reikwijdte van deze attracties (musea slechts) een hoeft alleen maar te overwegen: het duurt vele dagen alleen maar om het te maken door alle zalen en artefacten van Nationaal Museum van de Smithsonian's of Natural History. Niet alle musea zijn zo uitgestrekt als het Museum of Natural History, maar dat leent zich voor het begrip van de reden waarom Washington, DC heeft zo'n een aantrekkelijke magnetisme, en de reden waarom bezoekers keer op keer weer. Als uw route is ingesteld om dat te doen, kunt u kennisnemen van de bezienswaardigheden van DC, zonder ooit te zien op dezelfde attractie twee keer. Naast de tientallen musea en monumenten, voelen we ons geneigd om andere gratis attracties, zoals de Ronde van het Bureau van Bedrukken en graveren, waar je kunt zien geld letterlijk gefabriceerd, een rondleiding noemen de National Cathedral (een geweldig spektakel in zijn eigen recht) en de National Zoo van de beruchte Giant Pandas te zien.
Cultura Vind de beste in Washington DC kunst en cultuur. Zoek in onze Washington DC evenementenkalender, Virginia evenementenkalender of Maryland evenementenkalender om plezier culturele of podiumkunsten evenementen in het Washington DC gebied te vinden. Lees meer over speciale evenementen in Maryland, Virginia en Washington - muziekfestivals, filmfestivals, wijnfeesten en meer lokale evenementen en cultuur. Plannen maken om een ​​speciale Washington DC podiumkunsten gebeurtenis of een beetje van Washington cultuur vandaag de dag te vangen.
Bezienswaardigheden Washington, DC is een prachtige plek voor zowel individuen en gezinnen te bezoeken en te verkennen. Er is zoveel te doen en te zien, je kon met geen mogelijkheid doen het allemaal in een reis, dus om uw planning minder stressvol Ik heb een lijst samengesteld van de top tien must see bezienswaardigheden en dingen te doen. Mijn lijst bevat rondleidingen en musea, monumenten en veel van de vrije plaatsen en activiteiten die de wijk te bieden heeft.
Eten en drinken Eten schrijvers buiten de stad willen praten over culinaire scene Washington alsof het nieuw gekomen in zijn eigen. Ze zijn uit het contact. De waarheid is dat de hoofdstad is een benijdenswaardig stabiel van werkelijk uitstekende restaurants geleidelijk kweken voor ongeveer de laatste 10 jaar - en door "uitstekend, " Ik wil niet per se fine dining / duur. Bijvoorbeeld, old-timer Jaleo's specialiteit is zijn kleine plaatjes van de authentieke Spaanse tapas, geprijsd op $ 5 tot $ 10, terwijl nieuwkomer Tackle Box biedt een volledig diner van hout-gegrilde verse vis en twee heerlijke zijkanten voor een vlakke 13 dollar.
Hotels Geschiedenis en luxe komen samen voor een ervaring als geen ander in Hotel Monaco Washington DC. Een luxe boutique hotel dat Penn Quarter / Chinatown huis, gelegen tegenover het Smithsonian National Portrait Gallery en op steenworp afstand van het Verizon Center, de International Spy Museum en de National Mall, onze boetiek Kimpton Hotel biedt warme gastvrijheid in een hoofdstad locatie oproepen.

Washington, DC, Verenigde Staten (VS)

Donderdag 28, Kunnen

Uit wikipedia over Washington, DC

|
|-
|
|-
|
|}
Washington D. C. is de hoofdstad van de Verenigde Staten. "D. C. " staat voor "District of Columbia", het speciale federale district dat de hoofdstad bevat. Het District of Columbia is vernoemd naar een oude, poëtische naam voor de Verenigde Staten: Columbia (op zijn beurt afgeleid van Columbus). Dit district behoort tot geen enkele staat, omdat men niet wilde dat een staat invloed op de hoofdstad kon uitoefenen. Gevolg daarvan is dat de inwoners van D. C. niet deelnemen aan de verkiezingen van het Amerikaanse Congres, want dat vertegenwoordigt immers de staten. Wel nemen ze deel aan de presidentsverkiezingen.

Het gebied waarin de oorspronkelijke regeringshoofdstad was gevestigd, is als een apart gebied benoemd: District of Columbia. De namen Washington en D. C. duiden op hetzelfde gebied: Washington is een stad die D. C. helemaal opvult. Om verwarring met de staat Washington te voorkomen spreken de Amerikanen nooit van Washington, maar steeds van Washington, D. C., of kortweg D. C.

De stad is genoemd naar de eerste president van de VS, George Washington, en ligt aan de rivier Potomac. Het inwonertal van de stad was ten tijde van de volkstelling van 2000 slechts 572. 059. Het gehele stedelijke gebied omvat behalve het District of Columbia ook delen van Maryland, Virginia en West Virginia en heeft een inwonertal van meer dan 4, 7 miljoen.

Washington D. C. is als hoofdstad ontworpen. Het oorspronkelijke plan van indeling laat de scheiding der machten (de Trias politica) goed zien: het Washington Monument vormt het middelpunt van een half kruis. Aan het uiteinde van de noordelijke poot van het kruis bevindt zich het Witte Huis, waar de president, als hoofd van de uitvoerende macht, zetelt, en aan het uiteinde van de oostelijke poot bevindt zich het Capitool, waar de wetgevende macht is gevestigd.

Tegenwoordig is Washington D. C. maar een klein deel (enkele vierkante kilometers) van het stedelijk gebied dat hier ligt; de vele uitbreidingen van regeringsgebouwen en woongebieden bevinden zich, zoals gezegd, in de aangrenzende staten Virginia en Maryland. Ook het militaire centrum het Pentagon bevindt zich buiten Washington D. C. en wel in de staat Virginia.
Description above from the Wikipedia, licensed under CC-BY-SA full list of contributors here.