Moskou

De informatie die nuttig kan zijn voor uw reis.

Foto's van Moskou
 
 
 
 
Foto's van Moskou bij Panoramio
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Commerciële Categorieën Moskou
Informatiecategorieën
Reisadviezen en waarschuwingen Moskou
Toerisme Comite voor Toerisme van het Moscow City regering werd opgericht op 1 oktober 1998, in overeenstemming met de Orde van de Moskouse burgemeester. Het comite werd opgericht als een onafhankelijke structuur, met betrekking tot de toeristisch gebied, in overeenstemming met de aanbevelingen van de World Tourism Organisation. Gregory Antioufeev is benoemd tot voorzitter van het Comite. Het Comite telt 20 personen. De commissie is vooral gericht op: Het vormen van een positief beeld van Moskou in het buitenland. En het aantrekken van meer gasten naar Moskou. Het ontwikkelen van stad toeristische infrastructuur. Een van de belangrijkste doelstellingen van de commissie is het vergroten van het inkomen van de stad begroting van het toerisme. In het kort het Comite positie kan worden als volgt gedefinieerd: "Toerisme moet gunstig zijn voor de Moskovieten, de stad en door Moskou voor het geheel van Rusland". Gregory Antioufeev mening dat Moskou zou wereldwijd een toeristisch centrum zonder welke wereld toerisme onmogelijk zou zijn te denken
Cultura Er zijn weinig steden in de wereld die resoneren met de geschiedenis en de cultuur van de manier waarop Moskou doet. Of je merkt dat je bewondert St. Basil's kathedraal en de oude muren van het Kremlin op het Rode Plein, starend in ontzag voor een van Stalins zeven lelijke zusters, op weg naar de Bolsjoi voor een nacht van magie en verblinding, of zelfs opknoping uit op de Patriarch van de vijvers op de off-kans lopen in de Duivel . . . Waar je ook gaat en wat je ook doet in deze stad, bent u gebonden aan een bijna tastbare sfeer van drama, intriges, passie, politiek en regelrechte bedriegerij doordringt elke ademhaling van de ijzige lucht te voelen.
Bezienswaardigheden Moskou is een levend museum met een millennium van politieke, religieuze en culturele geschiedenis. Moskou kan een overweldigende ervaring voor de bezoekers worden - er is gewoon zoveel te zien in dit uitgestrekte en levendige stad, van de werkelijk sublieme naar het ooit-zo-een beetje belachelijk. Volg onze virtuele gids om de essentiële plaatsen in de hoofdstad van Rusland te vinden.
Winkelen Verwachten dat ernstige shopaholics te hyperventileren beginnen zodra zij in de buitengewone winkelcentra en exclusieve boetieks in het centrum. Alle grote merken zijn hier, plus een aantal serieus dure lokale producenten ook. Russen willen er goed uitzien en zijn bereid naar boven roebel te besteden voor de juiste snuisterijen, zodat toetreden tot de big spenders in de exclusieve winkelcentra of het hoofd naar beneden naar de grote magazijnen in de buitenwijken te graven enkele goedkope elektronische goederen, koopje kelder dvd's en software van een aantal minder-dan-betrouwbare bronnen. All good fun!
Souvenir Ondanks de vele veranderingen in Rusland vegen in de afgelopen jaren, moet de enige souvenir mee naar huis nemen is een (nog steeds) de beroemde pop Matroesjka. Dat zou de pop in een pop in een pop in zijn . . . En de beste plaats om een ​​Matroesjka pop te krijgen is op Izmailovsky-markt, die het best is bereikbaar via de donker blauwe lijn op de metro naar Izmailovskypark. Houd uw portemonnee bedolven onder verschillende lagen van kleding, en niet te missen de shashlik (Russische barbeque). Kanttekening: Tijdens een wandeling op de Oude Arbat, u zult merken van de vele verkopers die Matryoshka poppen. Wees niet een toeristische en kopen. Het kost je twee of drie keer de prijs Izmailovsky.

Moskou, Rusland

Vrijdag 29, Kunnen

Uit wikipedia over Moskou

Moskou (Russisch: Москва, Moskva, IPA:) is de hoofdstad en met afstand de grootste stad van Rusland, voorheen van de Sovjet-Unie. De inwoners worden Moskovieten genoemd.
Description above from the Wikipedia, licensed under CC-BY-SA full list of contributors here.