Ghana

De informatie die nuttig kan zijn voor uw reis.

Steden Ghana  
Landinformatie landnummer: GH
continent: Afrika
vermogen: Accra
talen: Engels

EU-lidmaatschap: geen
NAVO-lidmaatschap: geen

GSM: 900
GPS: 8 00 N, 2 00 W
elektriciteit: 230V/50Hz

valuta:
Ghana Cedi: GHS
1GHS = 0.51 USD
1GHS = 0.42 EUR

toestelcode: +233-21

Reisadviezen en waarschuwingen Ghana
Toerisme Tot 1993 Ghana toerisme er nauwelijks een bijdrage aan de economie van het land, maar dit jaar het ministerie van Toerisme opgericht. Dit ministerie werd later veranderd in het Ministerie van Toerisme en Diasporan Relations. Sindsdien heeft het ministerie geprobeerd om de economie van Ghana te verbeteren, en met succes! Belangrijke toeristische attracties die hebben gemaakt Ghana toerisme meer populair zijn onder andere, de vele Nationale Parken, Cape Coast, het Cultureel Centrum in Kumasi en de Kwame Nkrumah Mausoleum in Accra. Als toerist in Ghana, hoeft u geen zorgen te maken over het spreken van de taal. De lokale talen gesproken in Ghana zijn Akan, Ewe, Ga, Dagbani, Nzema en Hausa, maar de officiële taal is Engels. Daarom zal het voor u gemakkelijk te maken jezelf verstaanbaar, waar u ook gaat.
Cultuur Ghana is een land van 24 miljoen mensen met meer dan 60 etnische groepen. Vijftig twee belangrijkste talen en honderden dialecten worden gesproken in Ghana, en het Engels, de officiële taal van Ghana, wordt gesproken door velen. Net als de meeste andere Afrikaanse landen Ghana heeft een rijke traditionele culturen die van de ene etnische groep verschillen van de andere.
Keuken Ghanese keuken is de keuken van Ghana. Er zijn diverse traditionele gerechten uit elke etnische groep, stam en clan van het noorden naar het zuiden en van de oost naar west. Foods ook variëren afhankelijk van het seizoen, de tijd van de dag en gelegenheid. Ghanese hoofdgerechten in tegenstelling tot andere culturen worden georganiseerd rond een zetmeelrijke nietje zoals rijst, fufu, banku / ETEW, kenkey / dokonu, tuozafi, dzidzii, akplidzii, yakeyake, ETO, akyeke, enz. waarmee een saus of soep verzadigd met vis, slakken , is vlees of champignons geserveerd.
Klimaat Het klimaat is tropisch, maar relatief mild voor de breedtegraad. Klimatologische verschillen tussen de verschillende delen van het land worden beïnvloed door de reis van de zon ten noorden of ten zuiden van de evenaar en de overeenkomstige positie van de tropische convergentie zone, de grens tussen de vochtige zuidwestelijke wind en het droge noordoosten wind. Behalve in het noorden, zijn er twee regenseizoenen, van april tot en met juni en van september tot november. Rukwinden optreden in het noorden in maart en april, gevolgd door af en toe regen tot augustus en september, wanneer de neerslag bereikt zijn hoogtepunt. Gemiddelde temperaturen liggen tussen 21 ° en 32 ° C (70-90 ° F), met een relatieve vochtigheid tussen 50% en 80%. Neerslag varieert 83 tot 220 cm (33-87 in) een jaar.

Accra, Ghana

Zaterdag 30, Kunnen

Uit wikipedia over Ghana

Ghana, officieel de Republiek Ghana is een land aan de westkust van Afrika. Het grenst westelijk aan Ivoorkust, noordelijk aan Burkina Faso, oostelijk aan Togo en zuidelijk aan de Golf van Guinea.

Ghana heeft inwoners.
Description above from the Wikipedia, licensed under CC-BY-SA full list of contributors here.
Boeken hotel
Van:
Tot:

Fotogalerij

Ghana, Accra