Frankrijk

De informatie die nuttig kan zijn voor uw reis.

Steden Frankrijk  
Landinformatie landnummer: FR
continent: Europa
vermogen: Parijs
talen: Frans

EU-lidmaatschap: ja
NAVO-lidmaatschap: ja

GSM: 900/1800/3G
GPS: 46 00 N, 2 00 E
elektriciteit: 230V/50Hz

valuta:
Europese Unie Euro: EUR
1EUR = 1.2656 USD


toestelcode: +33-1

Reisadviezen en waarschuwingen Frankrijk
Toerisme Frankrijk Toerisme ervaren consultants houdt op de hoogte van Hotels, Tours, Cruises, Ski resorts, Travel Insurance, vluchten en andere diverse producten die wij adviseren door regelmatig een bezoek aan Frankrijk voor vakantie en inspectie tours. Elke counselor maakt gebruik van hun expertise om een ​​heerlijk unieke vakantie-ervaring speciaal aangepast aan uw behoeften. Laten we doen het onderzoek en vindt u de antwoorden om uw vakantie een onvergetelijke gebeurtenis.
Cultuur De cultuur van Frankrijk en van het Franse volk is gevormd door geografie, door een diepe historische gebeurtenissen, en door buitenlandse en interne krachten en groepen. Frankrijk, en in het bijzonder Parijs, heeft een belangrijke rol gespeeld als een centrum van hoge cultuur en van de decoratieve kunsten sinds de zeventiende eeuw, eerst in Europa, en vanaf de negentiende eeuw, de hele wereld. Vanaf de late negentiende eeuw, heeft Frankrijk ook een belangrijke rol gespeeld in de film, mode en cuisine. Het belang van de Franse cultuur heeft geboend en afgenomen door de eeuwen heen, afhankelijk van de economische, politieke en militaire betekenis. Franse cultuur vandaag de dag wordt gekenmerkt door zowel grote regionale en sociaal-economische verschillen en door sterke verenigen tendensen.
Geschiedenis De open ruimte, de natuurlijke schoonheid, het tastbaar gevoel van geschiedenis - mensen komen naar Frankrijk voor al deze redenen en vanwege de benijdenswaardige savoir-vivre van het Franse volk. Wij hebben diep ingegraven in Frankrijk en opgegraven van de meest genereuze, fascinerende gastheren. U vindt elegante kastelen nog steeds in familiebezit na eeuwen, chalets onder de rotsen en pieken voor skiërs en wandelaars, chambres d'hôtes verspreid langs de Loire en de Dordogne, ideaal voor fietstochten, en overal, ongeëvenaarde regionale gerechten. We hebben speciale plekken in de markt steden en door de zee en een prachtige collectie van de Parijse plaatsen, ook.
Het eten Rijke keuken is een van de grootste Franse schatten. Fransen zijn zeer verslaafd aan hun families, zodat ze altijd proberen te vinden zo veel gelegenheden om enige tijd op tafel met hun familie en vrienden. De meeste mensen in Frankrijk hun dag beginnen met een ontbijt, dat bekend staat als le petit dejeuner. Hun ontbijt bestaat uit koffie en warme chocolademelk. De lunch wordt beschouwd als een ontspannen aangelegenheid van de Franse mensen, maar een aantal maaltijd opleidingen zijn opgenomen in hun lunch menukeuze. Ze meestal graag elke salade in de lunch in de zomer en in de winter ze graag warme soep te eten. Maar vlees, vis, kaas, fruit en soms desserts zijn ook genoten als lunch maaltijd door de Franse mensen.
Winkelen Met de ruime keuze aan kleine boetiekjes, grote warenhuizen en populaire markten, kunt u gemakkelijk overweldigd voelen. Laat ons u te begeleiden in deze speciaal thema pagina's over winkelen tot eindeloze schatten te vinden met onze selectie van de beste adressen, beste koopt en aanbevelingen. De luxe van de Fransen: winkelen, winkelen, winkelen! Beleef een onvergetelijke shopping ervaring tijdens uw vakantie in Frankrijk!
Kosten Het is niet waar dat Parijs duur is. Het is mogelijk dat twee mensen om Parijs te bezoeken voor een paar dagen en besteden minder dan 100 € per persoon per dag voor hotel-en drie maaltijden, totaal. Het is iets gemakkelijker als u bereid bent om € 150 te besteden per persoon, met name in drukke toeristische seizoenen. Bij een verblijf van een week of twee, kunt u een klein appartement te huren, meer ruimte en comfort te krijgen, op te slaan door het voorbereiden van een aantal van uw eigen maaltijden, misschien deel uw verblijf kosten met een ander koppel, en lagere uw dagelijkse kosten voor verblijf en voedsel om te slechts 60 € tot 80 € per persoon per dag. (Probeer dat maar eens in New York, Londen of Tokyo!) Euro voor euro, Paris biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Taal Frans (français, IPA: [fʁɑsɛ]) is een Romaanse taal gesproken wordt als eerste taal in Frankrijk, Franstalig Zwitserland, Wallonië en Brussel in België, Monaco, de regio's van Quebec en Acadia in Canada, en door de verschillende gemeenschappen elders. Tweede taal Franstaligen zijn verspreid over vele delen van de wereld, de grootste aantallen, die wonen in Franstalig Afrika

Parijs, Frankrijk

Vrijdag 24, Kunnen

Uit wikipedia over Frankrijk

Frankrijk, officieel de Franse Republiek (Frans: République française), is een land in West-Europa en qua oppervlakte het op twee na grootste Europese land. Frankrijk ligt tussen het Kanaal, de Atlantische Oceaan en de Golf van Biskaje (in het westen), België en Luxemburg (in het noorden), Duitsland, Zwitserland en Italië (in het oosten) en Spanje, Andorra, de Middellandse Zee en Monaco in het zuiden. Ook het eiland Corsica in de Middellandse Zee behoort tot Frankrijk, alsook vele overzeese gebieden.

Inclusief overzeese gebieden heeft het land een oppervlakte van 674. 843 km² en een bevolkingscijfer van 65, 4 miljoen (januari 2010)., dat ook verreweg de grootste stad van het land is.

Sinds het Verdrag van Verdun in 843 kent Frankrijk, dat zijn naam dankt aan de Franken, in zijn geschiedenis enige continuïteit als bestuurlijke en culturele eenheid. Frankrijk is daarmee de oudste nog bestaande geopolitieke factor in de Europese machtsverhoudingen. De Franse culturele identiteit kan als ruim 2000 jaar oud beschouwd worden, omdat de Romeinse invloed zo beslissend is geweest. De landsgrenzen liggen sinds de Vrede van Nijmegen in 1678 redelijk vast en vallen voor een groot deel samen met natuurlijke grenzen.

Tegenwoordig is Frankrijk een eenheidsstaat en een democratische semi-presidentiële republiek. Het land is lid van grote en belangrijke internationale organisaties zoals de EU, de VN, de Veiligheidsraad (permanent, met vetorecht), de NAVO, de G8, de OESO en de WTO. Frankrijk was een van de initiatiefnemers van de Economische en Monetaire Unie, die in 2002 leidde tot de invoering van de euro als wettig betaalmiddel in een groot aantal lidstaten van de EU, waaronder Frankrijk. In 1960 werd Frankrijk na de VS, de Sovjet-Unie en het Verenigd Koninkrijk de vierde mogendheid met kernwapens. Frankrijk behoort tot de 10 meest ontwikkelde landen ter wereld.
Description above from the Wikipedia, licensed under CC-BY-SA full list of contributors here.