Praag

De informatie die nuttig kan zijn voor uw reis.

Foto's van Praag
 
 
 
 
Foto's van Praag bij Panoramio
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Commerciële Categorieën Praag
Informatiecategorieën
Reisadviezen en waarschuwingen Praag
Toerisme Prague Toerisme Informatie Praag (Praha in het Tsjechisch) was de oude hoofdstad van Karel IV Boheemse Koninkrijk, en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van Centraal-Europa sinds de Middeleeuwen. Zijn epische geschiedenis heeft een bruisende stad van prachtige gebouwen en prachtige oude pleinen, met als gevolg dat vandaag de dag, Praag is een van de mooiste steden ter wereld. Als bezoekers zijn gestegen naar Praag, is toerisme van groot economisch belang voor de stad.
Cultura Praag is een ware culturele schatkamer, vol met boeiende musea, galeries, theaters en muziekcentra. De stad regelmatig gastheer speelt voor een groot aantal prestigieuze tentoonstellingen, evenementen en meer internationale festivals dan kunt u een zeer grote stok at. In een historische betekenis te schudden, is Praag altijd al een culturele stad van invloed: Mozart schreef "Don Giovanni" hier, de grote Tsjechische componist Antonín Dvorak bracht het grootste deel van zijn leven hier, en Franz Kafka is een van de beroemdste van de stad zonen.
Bezienswaardigheden Bezienswaardigheden Praag is een stadsgids met een lokaal perspectief. We lopen deze straten alledaagse en vinden van nieuwe spannende details te delen met de lezers. Dus, breng ons uw vragen, groot en klein en we zullen helpen bij het beantwoorden ze - het meeste uit uw reis naar onze unieke stad. Om mee te beginnen, een kijkje nemen op de belangrijkste bezienswaardigheden. Of, kijk op onze favoriete verborgen bezienswaardigheden. Dus, als je op een korte stedentrip of een langere vakantie zult u hier niet te vervelen. Er is een grote collectie van musea, concerten, restaurants en een bruisend nachtleven aan een Europese stad rivaal. Misschien is ons favoriete deel van het leven hier zijn de nooit eindigende bezienswaardigheden en geluiden. We vinden alle tuinen, kasseien, parken en standbeelden te blijven fris en romantisch. Wij houden om buiten de gebaande-pad en we hopen dat je daar ook venture.
Winkelen De kwantiteit en kwaliteit van de producten die beschikbaar zijn in de Tsjechische Republiek is sterk verbeterd sinds de vroege jaren 1990. De meest opvallende veranderingen zijn merkbaar in Praag, waar veel nieuwe hypermarkten en winkelcentra zijn verschenen in de afgelopen jaren. De toegenomen concurrentie en de vraag van consumenten hebben geresulteerd in een betere selectie, het verbeteren van customer service en lagere prijzen, waardoor winkelen een meer plezierige activiteit.
Eten en drinken Tsjechische keuken is vrij zwaar. Veel vlees (meestal varkens-of rundvlees), geserveerd met knoedels, aardappelen of rijst, in een saus. Traditionele Tsjechische gerechten varkensvlees met knoedels en zuurkool (veprove, knedliky een Zeli), geserveerd altijd met een glas bier. De traditionele starter is warme soep. De meest bekende Tsjechische drank is bier (pivo). Een half glas-nest is vaak goedkoper dan een cola of een kopje koffie. De bekendste Tsjechische bier Pilsner. De naam is afgeleid van een stad in het westen van Bohemen genaamd Plzen (Pilsen in het Duits). Meestal elke kroeg wordt geleverd door een enkele brouwerij. Het betekent slechts een merk bier beschikbaar is, maar verschillende types kunnen worden aangeboden. De gebruikelijke type is ontwerp van licht bier (Svetle) en in een aantal bierhallen dienen speciale sterke donkere bieren (tmave). Als u graag een originele Tsjechische likeur, orde Becherovka smaak. Het is een bitter-zoete, gele kruidendrank. Het kan geserveerd worden zowel als aperitief en een likeur of verdund met tonic.

Praag, Tsjechische Republiek

Zaterdag 1, Oktober

Uit wikipedia over Praag

Praag (Tsjechisch:) is de hoofdstad en grootste stad van de Centraal-Europese republiek Tsjechië. De officiële naam is hlavní město Praha, wat hoofdstad Praag betekent. De gemeente Praag vormt een eigen district ( okres) en regio (kraj). Daarnaast is het de hoofdstad van de regio Midden-Bohemen, hoewel de stad daar geen deel van uitmaakt.

Praag wordt beschouwd als een van de mooiste steden van Europa.
Description above from the Wikipedia, licensed under CC-BY-SA full list of contributors here.